- Форумы
- »
- Другое
- »
- Помощь по игре
- »
- Аддоны и Макросы
- »
- Ищю адон на дпс и хпс!
|
Ребят кому не сложно и не лень киньте название или ссылку аддона, показывающий ДПС и ХПС,буду очень признателен. Заранее Спасибо! |
|
|
|
Та що ти таке кажеш? Я теж не росіянин, але пишу грамотно обома мовами. Так що лісом, бро. |
|
Adoff, как всегда, в своем репертуаре) |
|
Спс за Аддон |
|
QUOTE(14Adoff88 ): Та що ти таке кажеш? Я теж не росіянин, але пишу грамотно обома мовами. Так що лісом, бро.
угу 2 помилкі вже наявні в твоєму тексті зі східної україни напевно , де живуть тільки такі як ти і сруть на нашу ріду мову , ось так ти і вивчив мову бомжиків |
|
QUOTE(Barbarosa95 ): QUOTE(14Adoff88 ): Та що ти таке кажеш? Я теж не росіянин, але пишу грамотно обома мовами. Так що лісом, бро.
угу 2 помилкИ вже наявні в твоєму тексті зі східної україни *НЕТ ЗАПЯТОЙ* напевно , де живуть тільки такі*НЕТ ЗАПЯТОЙ* як ти і сруть на нашу ріду мову , ось так ти і вивчив мову бомжиків
А еще перед запятыми пробел не ставится. У тебя три ошибки, чмо, покажи, где ошибся я. |
|
нах их ставить если они там не нужны иди дальше учи родной язык , баран граф грамаатика ну ок бро всё ясн уроки учи кароч /игнор Добавлено в 16:45:21 ну и прочти |
|
"Вставні слова відокремлюються комами"- это правило на твою первую, пропущенную запятую; "1. Коли приєднується підрядне речення способі дії зі значенням порівняльної характеристики, уподібнення; сполучник як близький семантично до слів мов, немов, наче, неначе. “Гарячий місяць сяє на підповні, пливу, як човен, знявши паруси” (Андрій Малишко). "- это на вторую, с твоего же линка, кстати. |