- Форумы
- »
- Магический Форум
- »
- Флейм, такой Флейм (18+)
- »
- Клиническая жесть.
|
Не питання, ми тебе жахнемо в останнє, ризину тільки купи, у нас грошей не має, та і не хочеться москалів плодить Сообщение было отредактировано LUFER55 (14 Мар 2014 @ 08:58 MSK)
|
|
QUOTE(LUFER55 ): ...
Не думала, что когда-нибудь напишу это, но чувак, выучи украинский. Ибо мой гугл переводчик заколебался исправлять написанное тобой. По сабжу: QUOTE(LUFER55 ): в останнє это вот перевело как "раз", в связи с чем вопрос, почему так мало? :с Сообщение было отредактировано Vi-hui (14 Мар 2014 @ 10:20 MSK)
|
|
Це твій московський гугл перекладач не знає нашої мелодійної мови, а не я. Добавлено в 12:42:14 в "останнє" перекладається на вашу бісову мову як "в последний раз. >это вот перевело как "раз", в связи с чем вопрос, почему так мало? Нас буде 20 чоловік, кожен по разу.Ще тобі мало? Ну ти і хвойда.Россійськи дівчата всі такі? Добавлено в 12:42:25 в "останнє" перекладається на вашу бісову мову як "в последний раз. >это вот перевело как "раз", в связи с чем вопрос, почему так мало? Нас буде 20 чоловік, кожен по разу.Ще тобі мало? Ну ти і хвойда.Россійськи дівчата всі такі? Добавлено в 12:45:51 Бісовий московський форум. |
|
QUOTE(LUFER55 ): Нас буде 20 чоловік, кожен по разу.Ще тобі мало? Да ты просто льстишь себе и себе подобным, а я смотрю на вещи объективно.
QUOTE(LUFER55 ): Россійськи дівчата всі такі?
Ты же понимаешь сам что 20 тел с коктейлями Молотова привлекут-таки внимание нашей полиции и до меня Вы так и не дойдёте, вот я и выпендриваюсь. |
|
Тоді ми не будемо брать коктейлі, візьмемо тільки мамку, да папку.Цього досить. Сообщение было отредактировано LUFER55 (14 Мар 2014 @ 13:13 MSK)
|
|
Всё, не урчи. [img] s1.cfile.ru [/img] |
|
Не бути цьому!Москалів на ножі!!! |
|
Самец неразумный. [img] s1.cfile.ru [/img] |
|
Мовчи жінко, твій день вже позаду. |