- Форумы
- »
- Магический Форум
- »
- Флейм, такой Флейм (18+)
- »
- Россия-ЛОХ!
|
QUOTE: [QUOTE=Ю.Тимошенко ]Та що таке! Ви що, мене перший раз в житті видете? У мене голова болить, і взагалі я вболіваю сильно, от вирішила зайти з ноутбука в лікарні дали мені його. Грошей немає купити свій. Все забрали у мене адже. Юля пишет без ошибок, это лже Юля. |
|
QUOTE(Dimetra ): QUOTE(Lufer)) ):
Янык ее быстро успакоил. Он очень сожалеет о ее состоянии, в новостях говорили, волнуется он бедный, ночами не спит. Брехня)Он ее сам и засадил) |
|
QUOTE: [QUOTE=Ю.Тимошенко ]Та що таке! Ви що, мене перший раз в житті видете? У мене голова болить, і взагалі я вболіваю сильно, от вирішила зайти з ноутбука в лікарні дали мені його. Грошей немає купити свій. Все забрали у мене адже.
Переведите пожалуйста, я же должен знать какую посылку собирать:) |
|
QUOTE(Lufer)) ): QUOTE(Dimetra ): QUOTE(Lufer)) ): Янык ее быстро успакоил. Он очень сожалеет о ее состоянии, в новостях говорили, волнуется он бедный, ночами не спит. Брехня)Он ее сам и засадил) Новости смотреть надо!!!! Он так сожалеет , так сожалеет, на камеру журналистам) , наверное даже самый наивный не поверит. |
|
А по російськи я не кажу принципово. Як і раніше. Добавлено в 12:29:04 QUOTE(Smooky100 ): Мда тимошка ещё та крыса.
Слухай, ти йди звідси, посіпака Єдиної Росії. Я Вас взагалі не люблю, це ж все через Вас трапилося. Так що ти це ... давай ... гуляй. От тільки спробуй приїхати на мою Україну, я тебе знайду і знищу. |
|
QUOTE: QUOTE(Smooky100 ): [QUOTE=Ю.Тимошенко ]А по російськи я не кажу принципово. Як і раніше. Добавлено в 12:29:04 QUOTE(Smooky100 ): Мда тимошка ещё та крыса.
Слухай, ти йди звідси, посіпака Єдиної Росії. Я Вас взагалі не люблю, це ж все через Вас трапилося. Так що ти це ... давай ... гуляй. От тільки спробуй приїхати на мою Україну, я тебе знайду і знищу. Тебя же посадили за воровство описали имущество на 12 000 000 000.И тебя раньше ты была в россии и перехала воровать в украине.
Давай мені свій скайп в лічку і я тобі все розповім як було насправді, я хочу щоб ти знав істину і розповів її людям. |
|
QUOTE: [QUOTE=Ю.Тимошенко ]А по російськи я не кажу принципово. Як і раніше. Вона українською мовою розмоляє краще ніж вся Українська Рада разом взята. Так что, лже Юля. |
|
Вижу чем так не нравится всем Смуки, но всё же толпой на одного не чесно:))) |
|
QUOTE(Dimetra ): QUOTE(Lufer)) ): QUOTE(Dimetra ): QUOTE(Lufer)) ):
Янык ее быстро успакоил. Он очень сожалеет о ее состоянии, в новостях говорили, волнуется он бедный, ночами не спит. Брехня)Он ее сам и засадил) Новости смотреть надо!!!! Он так сожалеет , так сожалеет, на камеру журналистам) , наверное даже самый наивный не поверит. Сколько у тебя комфорок с варованым газом ?) |
|
QUOTE: QUOTE: [QUOTE=Ю.Тимошенко ] QUOTE(Smooky100 ): [QUOTE=Ю.Тимошенко ]А по російськи я не кажу принципово. Як і раніше.
Добавлено в 12:29:04 QUOTE(Smooky100 ): Мда тимошка ещё та крыса.
Слухай, ти йди звідси, посіпака Єдиної Росії. Я Вас взагалі не люблю, це ж все через Вас трапилося. Так що ти це ... давай ... гуляй. От тільки спробуй приїхати на мою Україну, я тебе знайду і знищу. Тебя же посадили за воровство описали имущество на 12 000 000 000.И тебя раньше ты была в россии и перехала воровать в украине.
Давай мені свій скайп в лічку і я тобі все розповім як було насправді, я хочу щоб ти знав істину і розповів її людям. :D |