- Форумы
- »
- Магический Форум
- »
- Флейм, такой Флейм (18+)
- »
- Причины низкого онлайна(2)
|
Висіти тобі на гілляці, собака московська. |
|
QUOTE(lufer999 ): Висіти тобі на гілляці, собака московська.
Я не из Москвы, сала ты кусок) |
|
QUOTE: [QUOTE=Арочий ], бандера соска Бандера мужик. |
|
QUOTE: QUOTE(lufer999 ): [QUOTE=Арочий ], бандера соска Бандера мужик.
Я знаю, я про тебя, его соску информационную) |
|
Ти хоть знаєшь що Сталін в своє время респектувал Бандерє, за то что тот унічтожил ні одну тисячу Московських предателей родіни ? Бандера убівал зрадників на Україні, а тот у Москві. |
|
lufer999, ой блять пошёл по соплям хвататься, чтобы в говнолив не упасть) Ну, Сталин и? Тебя и твоей мамки тогда ещё в планах не было) Сейчас Сталина нету, мне честно говоря побоку, что он делал тогда. Сейчас такого дерьма нету и слава Богу. |
|
Всё люфа, таки слился, ну что ж. Читай больше) |
|
Мене не було, зато був мій прадід, який служив бандере і унічтожав жидів та комуняк по всій Україні, сиксотам відрубав голови, а сіксоток вішав.Знаєшь скількі рускії бидло-патріотів він знищів такими діями ? |
|
QUOTE(lufer999 ): Мене не було, зато був мій прадід, який служив бандере і унічтожав жидів та комуняк по всій Україні, сиксотам відрубав голови, а сіксоток вішав.Знаєшь скількі рускії бидло-патріотів він знищів такими діями ?
Чего же ты тогда со своей окраины то ухел, почему тогда твои эти доблестные бандеры режут и расстреливают тебя подобных? Сбой в системе? :D Сообщение было отредактировано Арочий (20 Авг 2014 @ 14:29 MSK)
|